Linna saa lauantaina vieraakseen Pori Rugbyn. Pistetilaston perusteella kotijoukkue lähtee matsiin ennakkosuosikkina. LRC on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena tasapistein Tampereen kanssa, ja viime viikonlopun voitolla toiseksi noussut Espoo on neljän pisteen päässä.

LRC voitti kauden aiemmassa kohtaamisessa Porin selvästi luvuin 17-64, ja edellisestä kotipelistään Espoota vastaan Linna kampesi kotivoiton tiukasti luvuin 22-17. Linna on kärsinyt kesän mittaan hienoisesta pelaajapulasta, mutta lauantaiksi Linnan pitäisi saada riviin kohtuullisen laaja ja monipuolinen kokoonpano.

Sarjanousija Porille kausi on ollut vaikea, eikä joukkue ole toistaiseksi onnistunut avaamaan pistetiliään. Viikko sitten joukkue hävisi divaria johtavalle Turulle 40-5.

Porilaiset ovat kärsineet avainpelaajien loukkaantumisista, mutta LRC:n vakoilu- ja tiedusteluosaston onkimien tietojen mukaan seuran sairastupa olisi tyhjenemässä. Pori on saanut joihinkin otteluihin myös lainapelaajia Seinäjoen vahvoista jässiköistä.

Ankaran videotiedustelun perusteella Pori on parantanut huimasti puolustuspeliään, mutta kompastuskivenä on ollut 60 minuutin kuntotaso. LRC:n pitääkin pystyä käyttämään entistä paremmin hyväkseen juoksuvoimaisia takapelaajiaan, jotta kotivoittoputki jatkuisi.

Ottelu pelataan Kaurialan kentällä alkaen klo 15 ja sinne on vapaa sisäänpääsy. Yleisöä palvelee kompakti kentänlaitakahvio.

Kuvat: Murtadha Jamal.

 

Lue LRC:n uutinen oheisesta linkistä:

https://www.linnarugbyclub.fi/single-post/2018/08/06/Otteluennakko-LRC—Pori