Valmennustiimimme saa uuden jäsenen tiimiinsä ainakin vuodenvaihteeseen saakka kun Saku aloittaa valmentamaan päivän tunneilla.

Toivotamme Sakun tervetulleeksi mukaan valmennustiimiin👌🏼

 

Sakun esittely:

Hoi!

CrossFit Hämeenlinna on hyväksynyt pyyntöni liittyä salin valmennustiimiin.

Nimeni on Saku Sulkava, ja olen suorittanut hyväksytysti CrossFit Level-1 -valmentajatutkinnon.

Aloitin lajin elokuussa 2015, ja siitä lähtien olen treenannut salilla aktiivisesti. Lajitaustaa minulla löytyy yleisurheilusta, jossa olin myös ryhmien ohjaajana useamman vuoden verran. CrossFitin puolelta minulla löytyy kilpailukokemusta mm. Sawotasta ja Kuntokarkeloista.

Mottonani toimii ”mitä ikinä teet, tee se kunnolla”. Tätä pyrin tuomaan myös omaan valmentamiseeni – mieluummin yksi hyvä toisto kuin viisi huonoa.

Nähdään salilla!👊