Linna Masters-kilpailu kehitettiin CrossFit Hämeenlinnassa salimme ensimmäisenä toimintavuotena vuonna 2014, jolloin järjestetimme ensimmäiset kisat.

Lähdimme järjestämään kilpailua ainoana ja ensimmäisenä Masters kisajärjestäjänä Suomessa. Kisaan pääsi mukaan vain yli 40-vuotiaat lajin harrastajat. Vanhempien ikäluokkien harrastajamäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta. Kisoissamme on ollut yli 60-vuotiaita kisaajia mukana jokaisena kisavuotena.

Tapahtuma on lajin sisällä hyvin tunnettu ja tänä vuonna kilpailuumme karsi yli 300 lajin harrastajaa ympäri Suomea. Vuoden 2016 Linna Masters – kilpailu kasvoi vuoteen 2017 niin merkittävästi että tämä vuosi oli rakennettava salilla järjestettävästä kilpailusta Areena-tasoiseksi kilpailuksi. Otimme yhteyttä Scandic Hotel Aulangon Aulanko Areenan Jani Rantaseen ja kysyimme mahdollisuutta siirtää kilpailu suuremmille kisalavoille. Tämä sopi hänelle mainiosti ja yhteistyö aloitettiin heti. Yhteistyömme Alanko Areenan ja Jani Rantasen kanssa on ollut erinomaista ja ensimmäinen yhteinen tapahtuma on pian käsillä.

Mistä on kyse?

Linna Masters on Suomen ainoa CrossFit -lajin kilpailu Masters ikäluokan harrastajille. Tapahtuman järjestää CrossFit Hämeenlinna. Linna Masters on kilpailijamäärältään Suomen suurin lajin kilpailu, johon paikka saavutetaan karsinnan kautta. Kahden viime vuoden aikana  karsijoiden määrä on tuplaantunut. Tänä vuonna karsijoita oli yli 300.

Lauantaina kisaavat isäsarjat naiset ja miehet:

40-44v

45-49v

50-54v

55+

Sunnuntaina kisaavat:

35-39v

Liput tapahtumaan löydät www.linnamasters.com -sivulta.
Tule katsomaan intensiivistä ja tunnelmallista kilpailua Hämeenlinnan aulanko Areenalle 5.-16.12.2017.