CrossFit Kids® ryhmissä vapaita paikkoja kevätkaudelle 2023!
Tiesitkö, että olemme CrossFit Hämeenlinnassa liikuttaneet aikuisten lisäksi myös lapsia, aina naperoista teineihin jo yli kahdeksan vuoden ajan? CrossFit-lajin voi aloittaa jo nuorena ja se tarjoaa mielekästä, tehokasta ja valmennettua ryhmässä liikkumista monen ikäisille!
Lasten ryhmissämme on vapaita paikkoja pian alkavalle kevätkaudelle. Usein mukaan on päässyt vasta jonottamisen jälkeen täysien ryhmiemme takia– viime vuonna laajensimme ryhmiä ja nyt useammassakin ikäluokassa on tilaa uusille harrastajille!
Tunnit ovat aikuisten toimesta valmennettuja, luonnollisia liikeratoja seuraavia ja erittäin monipuolisia motoriikkaa, sekä liikkuvuutta kehittäviä harjoituksia. Ryhmissä edetään nuorimpien ryhmien pelejä, leikkejä ja ratoja sisältävistä treeneistä portaittain kohti lajinomaisempaa harjoittelua.
Kevätkauden aloitus keskiviikkona 11.1. Treenejä voi kokeilla kaksi kertaa veloituksetta ennen sitoutumista kauteen. Kauden viimeinen treenikerta on keskiviikkona 24.5. Hiihtolomalla ei harjoituksia.
Ryhmät:
  • Naperot 4-6 v
  • Juniorit 7-9 v
  • Pre-Teens 10-12 v
  • Teens 13-16 v (TÄYNNÄ, ei vapaita paikkoja kevätkaudelle)

Katso aikataulut, hinnasto ja lisätietoja: https://crossfithameenlinna.com/treenaa/lasten-ryhmat/

Yhteydenotot sähköpostitse info@crossfithameenlinna.com tai puhelimitse 050 475 0203 / Juuso Hannunkivi, 045 181 9338 / Matias Lind
Tervetuloa kokeilemaan uutta harrastusta!