CrossFit Hämeenlinnan lasten ryhmien valmennustiimi vahvistuu yhdellä uudella valmentajalla. Ansku Heino ottaa vastuualueekseen teinien ryhmän harjoitukset.

Ohessa Anskun esittely:

Moikka tyypit!

Yksi tämän kesän parhaista hetkistä oli, kun mua pyydettiin mukaan apuvalmentajaksi vetämään teinien tunteja CrossFit Hämeenlinnan jengiin. Innoissani ja kiitollisena olen siis mukana remmissä!

Urheilutaustaa mulle on kertynyt monesta eri lajista: Nuorempana pelasin futista naisten ykkösdivariin saakka ja sen jälkeen salibandyä. Nyt aikuisena tieni on kulkenut kuntosalin, koiraurheilun ja fitnessmaailman kautta CrossFit Hämeenlinnaan ja tämä laji onkin vienyt mukanaan kovemmin kuin edes uskalsin kuvitella. Ehdottomasti mun juttu!
Mun juttu on myös lasten ja nuorten kanssa työskentely ja olenkin ammatiltani aineenopettaja yhtenäiskoulussa.
Valmennuskokemusta mulla on useamman vuoden ajalta koulumaailmasta, sillä ruotsin tuntien ohella mulla on vedettävänä valinnaisen liikunnan kuntosalikurssiryhmä. Lisäksi olen vapaa-ajalla valmentanut lasten crosstraining-tunteja.
Mun mielestä CrossFitissä ja meidän salilla parasta on yhteisöllisyys ja se, että kaikki kannustavat kaikkia ja iloitsevat toisten onnistumisista.
Tätä samaa iloa ja hyvää boogieta mä haluan olla viemässä eteenpäin myös valmentajana.

Hymyillään kun törmäillään!

Ilmoitamme nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme mikäli tulevalle syyskaudelle vapautuu paikkoja napero, juniori tai teiniryhmästä.

Naperot 4-6

Juniorit 7-12

Teinit 13-16