Karjalan Kovin kilpailtiin menneenä viikonloppuna Imatralla.

Kisoissa nähtiin todella kovan tason tekemistä haastavissa, helteisissä olosuhteissa 🔥

Jali Rokkila oli ensimmäistä kertaa mukana livenä järjestettävissä kilpailuissa. Itse karsinnasta finaaliin pääseminen on jo erittäin kova veto. Tämän lisäksi Jali mm. voitti oman lähtönsä viimeisessä lajissa, otti Clean and jerk ladderissä järjettömän 137.5 kg raudan ja muutenkin suoriutui haastavista lajeista erinomaisesti 💪🏼 lopullinen sijoitus jaettu 19.

 • Jalin mietintöjä pikaisen haastattelun pohjalta:
  – Perjantain lajit menivät vielä oman tason alle jännityksestä johtuen. Lauantaina ja sunnuntaina onneksi nähtiin jo oman tason tekemistä.
  – Suosikkilaji uintia sisältänyt laji #4 Rantapumppi
  – Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan
  – Kehut muille yleisen sarjan jätkille. Taso oli kova!

Pasi Järvinen oli mukana masters 40+ sarjassa lopullisella sijoituksella 10. Parhaat sijoitukset lajeissa jaettu kuudes sekä kaksi 7. sijaa. Taso oli myös vanhempien ikäluokkien sarjoissa jäätävän kova 🥶 Hyvin vedetty myös Papan osalta! 💪🏼 Kokenut kilpailija pääsi myös antamaan omat vinkkinsä ja tukensa Jalille, mikä oli varmasti arvokas lisä ensimmäisiin kilpailuihin.

Pasin kommentit tiivistetysti: 

 • Kunto ei ollut huipussaan, mitä näissä kisoissa pärjääminen vaatisi. Hyvin treenatun talven ja kevään jälkeen golf vei miehen mennessään.
 • Karsinnan aikana olin itse erittäin hyvässä iskussa ja lajitkin sopivat omiin vahvuuksiini erinomaisesti. Siihen nähden oman sarjan viimeiseksi jääminen oli tietenkin pettymys, mutta niin makaa kuin petaa sanotaan…
 • Tuleviin kisoihin ainakin kaksi asiaa mitkä kannattaa opetella: BMU ja lämsien käyttäminen
 • Muut Mastersit olivat tällä kertaa kisoissa selkeästi parempia, mutta kisat sinällään olivat upeat. Todella hienot ja monipuoliset lajit, joissa taitoja sekä kuntoa mitattiin monella eri tavalla. Erityisesti uintilaji oli todella mukava ja erilainen suoritettava. Hiukan ehkä yllättäenkin oma paras suoritus nähtiin C&J 1RM lajissa. Satku suorille käsille on kuitenkin aina itselle hyvä suoritus, eikä 105kg kauaksi onnistumisesta jäänyt.
 •  Viikonlopun parasta antia taisi kuitenkin yleisön edessä kilpailemisen lisäksi olla Jalin hienot esitykset 1. kisoissaan. Erävoitto finaalilajissa ja todella miehekäs 137,5kg nosto suorille käsille jäivät päällimäisinä mieleen.
 • Järjestelyt olivat likipitäen virheettömät ja puitteet Ukonniemessä hellelekelissä todella onnistuneet. Omat tukijoukot aidan toisella puolella olivat kerrassaan erinomaiset! Kolmipäiväisessä kisassa myös valmentaja/huoltaja juttukaverina antamassa uskoa, suunnittelemassa taktiikkaa ja joskus vaan potkimassa rehellisesti perseellekin olisi tarpeellinen.
 • Toivottavasti pääsee vielä joskus uudelleen mukaan Karjalaan!

Tulokset linkin takaa

Onnittelut hyvistä vedoista! 👊🏻 Kisat jatkuu ja pian taas nähdään toisaalla lisää meidän sakkia lavoilla, pysykää kuulolla 🏋🏼‍♂️