Jäsenyys

Jäsenyytesi alkaessa voit valita eri jäsenyysvaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan. Jäsenyysvalintasi määrittää jäsenyytesi keston ja laskutussyklin.

Uusi jäsenlasku lähtetetään sähköpostiisi 7 vuorokautta ennen edellisen jäsenyyden päättymistä. Maksettuasi ensimmäisen uuden jäsenlaskun, voit seuraavasta laskusta lähtien tehdä laskutussopimuksen verkkopankissasi. Maksuaika laskulle on 14 vuorokautta.

Kun aloitat harjoittelun salillamme, sinulle luodaan automaattisesti toistuva laskutusprofiili sillä jäsenyydellä millä aloitat harjoittelun. (pl. 10-kortti ei uusiudu automaattisesti).

Jäsenyyden muuttaminen tai tauottaminen

Ilmoita meille sähköpostilla vähintään 10 vuorokautta ennen uuden laskutuskauden alkua, jos haluat muuttaa tai tauottaa jäsenyyttäsi. Jäsenyyttä voidaan tauottaa, jos tauon kesto on vähintään kaksi viikkoa.

Lähetettyjä laskuja ei muokata tai peruteta.

Jäsenyys on sitova. Jos irtisanot jäsenyytesi kesken kauden, emme palauta rahoja takaisin (pl. yllättävä paikkakunnalta muuttaminen, pysyvä harjoittelun estävä sairaus).

info@crossfithameenlinna.com

Maksuvaihtoehdot ja etusetelit

Jäsenlaskusi toimitetaan sinulle sähköpostitse. Toimistossamme voit maksaa kortilla tai käteisellä.

Meillä käyvät:

  • Smartum
  • Edenred
  • Epassi

Jos käytät etuseteleitä jäsenmaksuusi, ota aina yhteyttä salin henkilökuntaan. Jäsenkautesi näet Avoinna24-palvelusta. Jos liikuntaetuja ei ole toimitettu ajoissa, tulee laskun maksaminen suorittaa kokonaisuudessaan toimistossa.

Jos käytät etukorttimaksuja, pitää sinun hoitaa jäsenlaskusi kokonaisuudessaan toimistossa. Ohjelma kuittaa laskun maksetuksi heti, kun suoritus on hoidettu kassalla.

Jos olet ottanut käyttöösi e-laskun ja maksatkin laskusi kassalla, voit poistaa laskun verkkopankistasi laskun maksamisen jälkeen.

Avainkortti

Kaikki jäsenet lunastavat avainkortin salilta. Avainkortin käyttöönottokulu on 10 euroa.

Avainkortti on henkilökohtainen ja kortin haltija on sitoutunut noudattamaan salin sääntöjä.

Avainkortilla treenaat salilla vuoden jokaisena päivänä klo 5.00–23.

Lue avainkortti asiakaspäätteellä aina kun tulet salille treenaamaan, jotta varattu tuntisi tai vapaa treenisi kirjautuu järjestelmään.

Salille ei saa päästää ketään ilman avainkorttia salin ollessa kiinni. Salin esittely tapahtuu sovitusti omistajien tai valmentajien toimesta silloin kun sali on normaalisti auki.

Avainkortti poistetaan käytöstä, jos harjoitusmaksusi erääntyy etkä ole sopinut maksusuunnitelmaa tai eräpäivän vaihdosta. Kortti aktivoidaan uudelleen kun olet maksanut laskun ja olet ilmoittanut siitä laskutukseen. Avainkortin aktivointi ei tapahdu automaattisesti. Kortin uudelleenaktivointi voi kestää muutaman päivän. Jos jäsenmaksusi ovat toistuvasti myöhässä, voidaan avainkortti poistaa käytöstä kokonaan.

Jos avainkortti tuhoutuu, ei toimi tai katoaa, ilmoita siitä viipymättä soittamalla tai laittamalla tekstiviesti numeroon 050 475 0203 (varalla: 045 181 9338). Ota meihin myös yhteyttä aina, jos havaitset salilla jotain normaalista poikkeavaa.

Salilla on tallentava kameravalvonta. Jos avainkortin käyttösääntöjä rikotaan, voidaan avainkortti poistaa käytöstä ilman varoitusta.