CrossFit harjoitukset toteutetaan salillamme pääosin seuraavalla tavalla.

1) Harjoitus alkaa
-Aluksi kokoonnumme taululle ja käymme harjoituksen kokonaisuudessaan läpi. Samalla ohjeistetaan miten harjoitusta voi skaalata omalle kuntotasolle sopivaksi ja valmentaja vastaa mahdollisiin kysymyksiin harjoitukseen liittyen.

2) Lämmittely
-> tehdään ohjatusti. Lämmittely valmistaa kehon tulevaan harjoitukseen. Lämmittely on monipuolinen ja portaittain etenevä aina kehonpainoliikkeistä liikkuvuus- ja ulkoisia kuormia kohti.

3) Voimaosuus
– Jatketaan lämmittelyä tekemällä ohjeistettua liikettä hakemalla sopivat painot ja valmistautumalla ohjelman mukaiseen toistomäärään. Kaikki aloittavat harjoituksen samaan aikaan, samalla kellonlyömällä. Valmentaja on korjaamassa tekniikoita ja ohjeistamassa sinua sopiviin painoihin.

4) WOD
– päivän harjoitus joka koostuu kestävyydestä, voimasta, ja tehokkaasta keskittyneestä suorittamisesta. Treeniä ei suoriteta painoja repimällä, häsläämällä tai puskemalla harjoitusta täysillä läpi. Se ei ole CrossFit- treenin tarkoitus eikä johda mihinkään hyvään.

5) Loppuverryttely
– Omaehtoinen mutta vahvasti valmentajilta suositeltu loppuverryttely tasaisen sykkeenlaskun ja palautumisen vuoksi. Sen voi suorittaa pyörän selässä tai hiihto-, soutulaitteilla. Liikkuvuutta ja venyttelyä voi tehdä tatamilla.

Jos olet kiinnostunut lajista niin seuraa sivujamme ja sosiaalista mediaa.
Julkaisemme lähipäivinä toukokuun OnRamp alkeiskurssin. Paikkoja kurssille 12kpl.