Loading...
AIKATAULU2020-01-08T15:04:17+02:00

Aikataulu

13.1.2019 ->

OPEN GYM

Avainpoletilla pääset salille joka päivä klo 5.30-23. Voit treenata myös pääalueella ja verstaalla silloin, kun niissä ei pidetä ohjattuja tunteja.

WOD

Päivän treeni. Tunnilla tehtävän ohjelman löydät WodConnect-palvelusta.

WLWOD

WeightliftingWod-harjoitukset pyöritetään kuuden viikon sykleissä, kaksi treenikertaa viikossa. Tunneilla kasvatetaan voimaa ja tunnit onkin tarkoitettu erityisesti niille, joille päivän treenien voimaosuus ei riitä. Sinulla tulee olla tekniikka hallussa kyykyissä, presseissä, tempauksissa, riveissä ja jerkeissä sekä yhden toiston maksimit tiedossa.

RECWOD

Recovery-tunnilla keskitytään rentoon palautumiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Recovery-ohjelman voit tehdä myös itsenäisesti.

EASYWOD

EasyWod-tunneille ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneilla tehdään erilaisia liikkeitä niin kehonpainolla, kahvakuulalla kuin tangollakin. Opit turvalliset ja oikeat liiketekniikat CrossFit-harjoitteluun valmentajan avulla. Kohenna kuntoasi ja paranna hyvinvointiasi EasyWod-tuntien avulla! Easy movements, hard training! Hinnat ja edut-sivulla näkyvissä EasyWod-hinnasto.

Tulossa treenaamaan?

Varaa paikka haluamaltasi tunnilta Avoinna24-palvelun kautta.
Varatun tunnin voi perua 60 min ennen sen alkua.

OpenGymillä voit treenata aikaa varaamatta.

Avoinna24

WodConnect-treenipäiväkirja

Päivän treenien ohjelman löydät WodConnect-palvelusta.
Treenipäiväkirjaan voit merkitä omat tuloksesi ja kannustaa samalla kavereita!

WodConnect

Uusi salilla?

Näin varaat tunnin

Jäsenet varaavat tunnin Avoinna24 – palvelusta. Perättäisiä tunteja ei saa varata, vaan valitse yksi tunti per päivä.

Kun saavut salille, lue avainkorttisi aina asiakaspäätteellä ja klikkaa itsesi sisään varaamallesi tunnille. Ohjatun tunnit voit varata sen alkamiseen saakka Avoinna24-palvelusta. Jos tunnilla on tilaa salille saapuessasi, voit myös klikata itsesi asiakaspäätteen kautta suoraan tunnille.

Muista perua varauksesi viimeistään yhtä tuntia ennen sen alkamista.

Open Gymillä treenatessasi sinun ei tarvitse varata tuntia, mutta leimaa itsesi sisään asiakaspäätteellä kun tulet salille. Valitse näytöltä Open Gymin vapaa harjoittelu.