Aikataulu

Aikataulu syyskuu. OnRamp-kurssien aikataulut kurssikohtaiset. EasyWOD-tunnit nyt 2 x viikossa maanantaisin ja torstaisin!

WOD

Päivän treeni. Tunnilla tehtävän ohjelman löydät WodConnect-palvelusta.

WLWOD

WeightliftingWod-harjoitukset ovat tarkoitettu painonnostoliikkeiden kehittämiseen ja niistä liikkeistä kiinnostuneille. Tunneilla tehdään painonnostoliikkeitä (tempaus, rinnalleveto & työntö) sekä niiden osaharjoitteita.

EASYWOD

EasyWod-tunneille ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneilla tehdään erilaisia liikkeitä niin kehonpainolla, kahvakuulalla kuin tangollakin. Opit turvalliset ja oikeat liiketekniikat CrossFit-harjoitteluun valmentajan avulla. Kohenna kuntoasi ja paranna hyvinvointiasi EasyWod-tuntien avulla! Easy movements, hard training! Hinnat ja edut-sivulla näkyvissä EasyWod-hinnasto. HUOM! EasyWod tunnit ovat toistaiseksi tauolla vallitsevasta tilanteesta johtuen. Ilmoitamme kun saamme tunnit takaisin ohjelmistoon.

Tulossa treenaamaan?

Varaa paikka haluamaltasi tunnilta Avoinna24-palvelun kautta.
Varatun tunnin voi perua 60 min ennen sen alkua.

OpenGymillä voit treenata aikaa varaamatta.

Avoinna24

WodConnect-treenipäiväkirja

Päivän treenien ohjelman löydät WodConnect-palvelusta.
Treenipäiväkirjaan voit merkitä omat tuloksesi ja kannustaa samalla kavereita!

WodConnect

Uusi salilla?

Näin varaat tunnin

Jäsenet varaavat tunnin Avoinna24 – palvelusta. Perättäisiä tunteja ei saa varata, vaan valitse yksi tunti per päivä.

Kun saavut salille, lue avainkorttisi aina asiakaspäätteellä ja klikkaa itsesi sisään varaamallesi tunnille. Ohjatun tunnit voit varata sen alkamiseen saakka Avoinna24-palvelusta. Jos tunnilla on tilaa salille saapuessasi, voit myös klikata itsesi asiakaspäätteen kautta suoraan tunnille.

Muista perua varauksesi viimeistään yhtä tuntia ennen sen alkamista.

Open Gymillä treenatessasi sinun ei tarvitse varata tuntia, mutta leimaa itsesi sisään asiakaspäätteellä kun tulet salille. Valitse näytöltä Open Gymin vapaa harjoittelu.