Mitä on CrossFit?

CrossFit-treeneissä teet liikkeitä, jotka noudattavat luonnollisia liikeratojasi. Fyysinen kuntosi kehittyy, kun harjoittelet niin voimaa, kestävyyttä kuin liikkuvuuttakin.

Monet liikkeet tehdään kehonpainolla, kahvakuulilla, käsipainoilla, renkailla tai tangolla. CrossFit-harjoitukset ovat toiminnallisia ja intensiivisiä, mutta sovitettavissa täysin omalle kuntotasollesi. Näihin treeneihin et kyllästy!

CrossFit perustuu skaalaamiseen, joten harjoitukset sopivat jokaiselle – perheenäideille, palomiehille ja isovanhemmille. Valmentajat auttavat skaalaamaan liikkeet sinulle sopiviksi ja opastavat sinulle turvallisen tekniikan eri liikkeisiin.

Kaikki tuntimme ovat valmennettuja.

CrossFit-harjoituksissa kehität

  • hengitys- ja verenkiertoelimistösi kestävyyttä

  • lihaskestävyyttä

  • voimaa

  • liikkuvuutta

  • räjähtävää voimaa

  • nopeutta

  • koordinaatiota

  • ketteryyttä

  • tasapainoa

  • liiketarkkuutta.

Näin pääset alkuun

OnRamp-kurssi

Jotta treenaaminen olisi turvallista, käydään oikeat suoritustekniikat läpi OnRamp-alkeiskurssilla. Kurssi sisältää viisi harjoituskertaa, joilla opit skaalaamaan liikkeet omalle kuntotasollesi ja liikkuvuudelle sopivaksi. Suurin osa aloittaa CrossFit-harrastuksen käymällä alkeiskurssin.

Jo kurssin aikana voit käydä aikatauluihin merkityillä EasyWOD- tunneilla. Lisäksi kurssin jälkeen saat harjoitella meillä kuukauden ajan veloituksetta.

Kurssi laskutetaan ennakkoon. Jos haluat käyttää maksamiseen liikuntaetua, mainitsethan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Saavu ajoissa ensimmäiselle kerralle ja ilmoittaudu valmentajalle saapuessasi. Valmentajat tunnistat Coach-paidoista tai voit pyytää apua toimistosta.

Mukaan tarvitset vain tavalliset sisäliikuntavarusteet ja juomapullon.

Ilmoittaudu täältä elokuun kurssille!

EasyWOD -tunnit

Aikataulusta löytyvät EasyWOD-treenit on suunniteltu juuri sinulle, jos haluat tutustua lajiin esimerkiksi ennen OnRamp-kurssia. EasyWOD-tunneille ei ole lähtötasovaatimuksia. Tunneilla tehdään erilaisia liikkeitä niin kehonpainolla, kahvakuulalla, cardiolaitteilla kuin käsipainoilla. Opit turvalliset ja oikeat liiketekniikat CrossFit-harjoitteluun valmentajan avulla. Kohenna kuntoasi ja paranna hyvinvointiasi EasyWOD-tuntien avulla! Kertamaksu- tai 10-korttiostot salilla paikan päällä (12/90€). Tuntien ikäraja on 16 vuotta, lapsille ja nuorille on omat ryhmänsä: Lasten ja nuorten ryhmät

Katso aikataulu
Ajanvaraus

Katselmointitreeni

Oletko kokenut liikkuja? Tunnetko hallitsevasi CrossFit-harjoittelussa tarvittavat liiketekniikat? Onko sinulla kokemusta korkea-intensiteettisistä treeneistä?

Katselmointitreenissä käymme kanssasi läpi lajin perustekniikat ja tarkastamme, että treenisi kulkee turvallisesti. Läpäistyäsi katselmoinnin, voit osallistua päivän harjoituksiin eli Wodeille. Katselmointitreeni kestää noin 2 tuntia.

Tilaa katselmointitreeni sähköpostitse osoitteesta info@crossfithameenlinna.com ja sovitaan aika tapaamiselle. Kirjoita viestin otsikoksi ”Katselmointitreeni”.

Kun treenaat meillä, noudatat sääntöjämme!

Lue säännöt

Lasten ja nuorten ryhmät

CrossFit-harrastus sopii myös lapsille.

Katso ryhmien tiedot

Hieronta

CrossFit Hämeenlinnan tiloissa toimii urheiluhieroja Inka Sulkio.

lue lisää