Crossfit Hämeenlinna Header

Ohjaajat

 Matias Lind

JPK_1326

Toimin CrossFit Hämeenlinnan ja Armatura Oy:n toimitusjohtajana. Tottelen paremmin nimeä ”Lindi”. Koulutukseltani olen pelastaja, urheiluhieroja ja personal trainer sekä CrossFit Level, Level 2 Trainer ja CrossFit Kids trainer. Olen aiemmin työskennellyt sotilaallisen kriisinhallinnan tehtävissä ulkomailla sekä kotimaassa. Olen tehnyt töitä myös liikunta-alalla puolustusvoimissa. Tällä hetkellä työskentelen palomiehenä sekä ensihoidossa.

Tutustuin CrossFit-lajiin ensimmäisen kerran vuonna 2009. Tavoitteenani on saada CrossFit-harjoittelu harrastajille pysyväksi positiiviseksi elämäntavaksi. Lajissa kehittyy silminnähden nopeasti ja lähtötasovaatimuksia ei ole. CrossFit on henkilökohtaisesti muokattavissa kaikille ja se soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tulkaa rohkeasti kokeilemaan!

Henkilökohtaisena tavoitteenani on omien fyysisten ja psyykkisten ominaisuuksien kehittäminen (laji kehittää kumpaakin ominaisuutta!) sekä tietysti hauskanpito ja yhdessäolo. Mieliliikkeeni ovat pystypunnerrus ja rinnalleveto. Valmennan suomeksi ja tarvittaessa englanniksi.

Tarja Aho

JPK_1282

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja markkinointimerkonomi. Tämä pitsinnyplääjä meni ja hurahti CrossFit-harrastukseen 2011 käydyllä OnRamp-kurssilla.

Tavoitteissa on osallistua masters-kilpailuihin ja parantaa kisakokemuksen myötä omaa sijoitusta niissä ja tietysti kehittyä myös kilpailijana. Suosikkejani ovat kaikki pitkät treenit ja rinnalleveto. Mottoni on ”aina jaksaa tehdä yhden toiston”.

Ohjata voin suomeksi ja englanniksi. CrossFit Hämeenlinnassa haluan innostaa meitä keski-ikäisiä kohti terveempää tulevaisuutta. Haluan omalla esimerkilläni näyttää, ettei koskaan ole liian myöhäistä aloittaa!

Tapio Toveri

JPK_1469

Koulutukseltani olen ylioppilas, olen suorittanut englannin kielen opintoja Virginiassa, parhaillaan opiskelen medianomiksi. Olen CrossFit Level 1 ja Level 2 Trainer, sekä PNOK 1 – ohjaaja.

Lajitaustastani johtuen kaikki voimistelulliset elementit ovat minulle helppoja. Siitä syystä ehdoton suosikkiliikkeeni onkin köysikiipeily. Tavoiteenani on saada joskus tehtyä 1000 MU:ta alle kahdeksaan tuntiin.

CrossFit-harjoittelua minulla on nyt takana 3 vuotta. Haluan kehittyä omassa harjoittelussa sekä tietenkin myös valmentajana. Ohjata voin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Aim high, squat low.

Petter Fet

IMG_1168
I’m educated as a CrossFit Level 2 Trainer, CrossFit Kettlebell Trainer,
CrossFit Endurance Trainer, CrossFit Mobility Trainer and  as a Personal Trainer from Norwegian
School of Sport Sciences. I’m also an Eleiko Strength Coach Level 1
(weightlifting).
My CrossFit journey started in 2006 to stay as fit as possible for my job
in the armed forces and to supplement my endurance training. The last year
I’ve been focusing more on getting ready to compete in CrossFit as a sport,
and specific as a master athlete when i turn 40 next year.
I’ve been involved in training other people using the CrossFit methodlology
since 2010 and was headcoach at CrossFit Rygge, a military affiliate, until
2014. From 2013 and until I moved to Finland in 2014, I was also running
CrossFit Moss, as headcoach and manager.
My focus as a trainer is to teach my athletes the importance of having
good,efficient and consistent technique, before too much intensity is added
to training.  Shortcuts will give false results and allways comes back too
bite you in the ass..
I speak english, swedish/norwegian and very basic finnish.

Ville Takala

IMG_9887-2-1024x565

ALL OUT! CrossFit Hämeenlinnan treenaajat!

Ilokseni saan ilmoittaa, että CrossFit Hämeenlinna vastasi myöntävästi pyyntööni toimia apuvalmentajana 19.2.2016 alkaen päivän treeneissä!

Oma taustani urheilussa on laaja. Olen harjoitellut ja kilpaillut eri lajeissa tikkajuoksusta kehonrakennukseen aktiivisen intohimoisesti jo 30 vuoden ajan.
Vuonna 2009 luin CrossFit artikkelin Mikko Salosta ja aloitin omatoimisen CrossFit harjoittelun normi punttisaleilla. Vahvan perusvoimailutaustan omaavana otaksuin CrossFitin olevan helppoa kauraa, jouduin kuitenkin nopeasti toteamaan ettei kaikkia taitoja ihan muutamassa kuukaudessa opi. Siitä hyvänä esimerkkinä vajaan vuoden kestänyt tuplanaruhyppyjen harjoittelu.

Nyt on 5 vuotta lajia testattu, tutkittu, onnistuttu ja epäonnistuttu. Näiden kokemusten ja pitkän muun urheilutaustan myötä haluan valjastaa em. asiat valmennustyökaluiksini, joilla voin ohjata ja opastaa teitä saavuttamaan omat tavoitteenne oli kyseessä esimmäinen leuka tai kilpaileminen CrossFit -lajin parissa.

Henna Aaltonen

IMG_8804-2

Hei kaikki CrossFit treenaajat!

Olen vastannut myöntävästi CF Hämeenlinnan pyyntöön aloittaa apuvalmentajana päivän harjoituksissa 23.2.2016 alkaen.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja päivätyötäni teen Kanta-Hämeen keskussairaalassa fysiatrian poliklinikalla pääasiassa tuki- ja liikuntaelinvaivaisten ihmisten parissa.

Monipuolinen liikunta on kuulunut aina elämääni, mutta päälajinani oli kilpatason lentopallo lähes 25 vuoden ajan hankalaan polven loukkaantumiseen saakka. Pari vuotta etsin uutta, innostavaa lajia, ja kun maaliskuussa 2014 kävin tutustumistreeneissä juuri auenneessa CrossFit Hämeenlinnassa, olin myyty. Lajissa viehättää erityisesti monipuolisuus, haastavuus niin fyysisellä kuin henkiselläkin puolella, nopea kehittyminen sekä yhdessä tekeminen, vaikkei varsinaisesta joukkuelajista kyse olekaan. Salilla mukavuusalueellani olen tangon kanssa isojen voimaliikkeiden, erityisesti kyykyn ja rinnallevedon kimpussa, ja kehitettävää löytyy eniten taito- ja kestävyyspuolella.

Helmikuussa 2016 tämä hieno laji tarjosi minulle parissaan uuden ulottuvuuden, kun lähdin mukaan valmennusporukkaan apuvalmentajana. Valmentajana toivon voivani auttaa treenaajia nauttimaan lajista yhtä paljon, kuin itse siitä nautin.

Nähdään treeneissä!

Noora Kilkka

wp_ss_20160504_0005

Morjesta!

Lappalainen painonnostajapyöräilijä kiittää mitä nöyrimmin luottamuksesta ja pyynnöstä aloittaa CrossFit Hämeenlinnan uutena apuvalmentajana kesästä 2016 lähtien.

Löysin CrossFitin vuonna 2011 ja sehän oli menoa ensimmäisestä treenistä alkaen. Ennen CF-touhuja olin jumppaillut ja pumppailut perussalireeniä, kunnes hurahdin pitkiin matkoihin niin juosten kuin pyöräillen. Peruskuntoa tuli monen tunnin harjoituksista kohisten lisää, mutta mitään uutta ei tarvinnut alun jälkeen oikein opetella. CrossFitin myötä uusia haasteita alkoi sadella ja olin koukussa. Parin vuoden CF-kisailujen jälkeen rakkaus painnostoon vei kuitenkin voiton ja sen parissa touhuilen tällä hetkellä pääsääntöisesti. Unohtamatta kuitenkaan kesän ihanaa pyöräilykautta.

Haluan kannustaa treenaajia asettamaan itselleen omia tavoitteita ja pyrkimään määrätietoisesti sekä ahkerasti niitä kohti. Ei ole parempaa onnistumisen riemua, kuin saavuttaa kerta toisensa jälkeen uusia, vähän kovempia tuloksia. Olivat ne sitten pieniä tai suuria askeleita. Siitä syntyy kehon liikuttamisen nautinto!

Haasta itseäsi ja tee sitä mitä eniten rakastat!

Tulkaa rohkeasti tutustumaan!

Mikko Luopio

fullsizerender
Mmmoro.
Kyä kai aina yks tamperelaine mahtuu völjyyn?
Jotakuinkin 25 vuotta takana erinäisiä lajeja ja harjoittelua. Junnuna jääkiekkoa ja jalkapalloa, sitten salibandya 1. divisioonaan asti, kunnes vaihto rugbyyn. Sen parissa vierähtikin 11 vuotta, tuoden mukanaan kolme Suomen mestaruutta ja useampia himmeämpiä mitaleita sekä kokemusta kansainvälisiltäkin areenoilta. Ohessa on kulkenut niin peruspunttailu kuin sittemmin toiminnallisempi harjoittelu ja painonnostokin. Minulla on ollut etuoikeus saada harjoitella eri lajien Suomen huippujen kanssa – ja eiköhän heidän tekemistään & valmennustaan seuratessa ole omaankin pakkiin joku työkalu jäänyt.
Valmentajana olen ollut Tampere Rugby Clubin naisten joukkueessa 2010 ja miesten joukkueessa pelaajavalmentajana 2011-2014. Lisäksi olen viime vuosina ollut valmentajana toiminnallisen harjoittelun saleilla Tampereella ja Lohjalla. Ja nyt saan jatkaa apuvalkkuna samaa hommaa täälläkin – kiitos siitä!