Crossfit Hämeenlinna Header

CrossFit Hämeenlinna

CrossFit Hämeenlinna on CrossFit Inc.:in myöntämän lisenssin ehtojen mukaan toimiva alan harrastajille tarkoitettu valmennussali (’boxi’), jollainen on nyt perustettu ensimmäistä kertaa Hämeenlinnaan. CrossFit Hämeenlinnan takana on liikunta- ja terveyspalveluiden tarjoamiseen erikoistuva Armatura Oy, jonka omistajatahot koostuvat vankan kokemuksen omaavista liikunta-, terveys- ja turvallisuusalan ammattilaisista.

Salilla tapaat meidät kaikki:

  • Tarja Aho (s. 1964), CF Instructor
  • Matias Lind (s. 1988), CrossFit Hämeenlinnan ja Armatura Oy:n toimitusjohtaja, urheiluhieroja, Personal Trainer, CrossFit Level 1, Level 2 Trainer, CrossFit Kids Trainer
  • Tapio Toveri (s. 1986), CrossFit Level 1 ja Level 2 Trainer
  • Petter Fet (s. 1976), Head Coach, CrossFit Level 2 Trainer, CrossFit Kettlebell Trainer,
    CrossFit Endurance Trainer, CrossFit Mobility Trainer, Personal Trainer from Norwegian
    School of Sport Sciences, Eleiko Strength Coach Level 1 (weightlifting)

Armatura Oy:n kantavana yritysajatuksena on tarjota CrossFit®-ohjauksen ja -valmennuksen lisäksi myös laajenevia terveysalan palveluita ja koulutusta, sekä erityisryhmille räätälöityjä liikuntapalveluja. Yhtiö tulee ottamaan osaa myös yhteiskuntavastuun kantamiseen tarjoamalla v. 2014 kuluessa mm. kuntoutuksessa oleville henkilöille mahdollisuuden tutustua lajiin ja löytää itsellensä tästä toiminnasta harrastus.

CrossFit Hämeenlinna haluaa olla aktiivisesti mukana jatkossa myös keski-ikäisten houkuttelemisessa takaisin liikunnan pariin. Salilla tullaan järjestämään ikä- ja kuntotason mukaisille ryhmille omat ohjelmarungot, joiden noudattamiseen ja mukaan hyppäämiseen on matala kynnys – koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!
Toimitilaa meillä on käytössämme reilut 780 m2.
TERVETULOA TUTUSTUMAAN!
– Get a life. Challenge yourself.

By courtesy of CrossFit Inc (2014)