Crossfit Hämeenlinna Header

Aloittaminen

Näin pääset harjoittelun alkuun salillamme:

1) OnRamp -kurssi

Neljä viikkoa ja kahdeksan kertaa kestävä kurssi, joka antaa edellytykset käydä CrossFit®-treeneissä. On-Ramp- kurssilla käymme läpi turvalliset ja oikeat suoritustekniikat perusteellisesti henkilökohtaistaen ne jokaisen kuntotasolle ja liikkuvuudelle sopivaksi. Kurssilla perehdytään erityyppisiin CrossFit-harjoituksiin ja harjoitusten skaalaamiseen. Suurin osa aloittaa CrossFit-harrastuksen suorittamalla OnRamp-kurssin.

Kurssin aikana voit käydä EasyWOD tunneilla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.30-18:15. OnRamp- kurssin jälkeen harjoittelet meillä rajattomasti seuraavan kuukauden ajan. Kaikki tuntimme ovat valmennettuja kurssin aikana ja jälkeen.

Kenelle?
On-Ramp soveltuu kaikille urheilutaustasta, kunnosta ja iästä riippumatta.

Miten?
OnRamp-kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen info@crossfithameenlinna.com. Ilmoittautumisviestiin tulee kirjata seuraavat asiat:

Viestin otsikko: OnRamp toukokuu 18
Lisäksi:
Nimi
Puhelinnumero
Kotiosoite
Sähköposti (mikäli eri kuin se jolla otit yhteyttä)

Lähetämme sinulle kurssista laskun sähköpostiisi.
Mikäli maksat kurssin käyttäen maksutapaetuja, hoidetaan maksu salin kassalla ensimmäisellä treenikerralla. Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli sinulla on kysyttävää mistä tahansa, ota rohkeasti yhteyttä meihin alla oleviin yhteystietoihin.

OnRamp alkeiskurssille ikärajana on 16 vuotta. Lapsilla on omat treeniryhmänsä.
Lisätietoa lasten ryhmistä: http://crossfithameenlinna.com/lasten-ryhmat/

Kurssipaikka kannattaa varata nopeasti sillä paikkoja on rajoitetusti ja kurssit täyttyvät nopeasti.

2)  EasyWOD

EASYWOD – treenit ovat suunniteltu henkilöille, jotka haluavat tutustua lajiin mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Ei lähtötasovaatimuksia.

Tarkoituksena on kehittää kuntoa ja jaksamista, sekä parantaa hyvinvointia kokonaan ohjatuissa harjoituksissa. Valmentaja on aina paikalla henkilökohtaistamassa treenit sopivaksi kuntotasosi ja liikkuvuustekijäsi huomioiden.

EASYWOD -treeneissä opettelemme erilaisia liikkeitä kehonpainolla, kahvakuulilla ja tangoilla tekniikka tärkein -periaatteella. Tunneilla opit turvalliset ja oikeat liiketekniikat CrossFit-harjoitteluun.

Voit hypätä mukaan milloin tahansa. Avoimia harjoitustunteja on kolmesti viikossa. Yhden harjoituksen kesto on 45-60 min.

Harjoitukset järjestetään seuraavasti HUOM! muuttunut aikataulu 8.1.2018 alkaen:

maanantaisin klo 17.30

keskiviikkoisin klo 17.30

perjantaisin klo 17.30

 

3) Katselmointitreeni

Käymme läpi lajin perustekniikat ja tarkistamme niiden turvallisen osaamisen n. 2 tunnin tapaamisessa valmentajan kanssa. Katselmoinnin läpäisyn jälkeen voit osallistua päivän harjoituksiin.

Kenelle?
Kokeneelle liikkujalle, jolla on hallinnassa CrossFit-harjoittelussa tarvittavat turvalliset liiketekniikat (erilaiset kyykyt, maastaveto, pressit, rinnalleveto, työntö, tempaus), ja kokemusta korkea-intensiteettisistä CrossFit-tyyppisistä treeneistä.

Miten?
Ota yhteyttä info(at)crossfithameenlinna.com otsikolla “Katselmointitreeni” ja sovi aika tapaamiselle.

Ilmainen tutustumistreeni

CrossFit Hämeenlinna järjestää ilmaisia tutustumistreenejä erikseen ilmoitettavana ajankohtana yleensä sunnuntaisin. Seuraa tiedotteita etusivultamme.

Tutustumistreenissä teemme ohjatusti yhteisen lämmittelyn, perehdytään lajin perustekniikoihin ja suoritetaan lyhyt harjoitus, jossa käytetään opeteltuja tekniikoita. Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet, juomapullon ja esimerkiksi lenkkarit. Treeniin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Riittää kun ilmaannut ajoissa paikalle.

Muu tutustuminen lajiin

Mikäli haluat järjestää tutustumistreenin esimerkiksi työporukalle, polttariporukalle tai muulle isommalle ryhmälle, otathan yhteyttä puhelimitse 045 1819338 tai sähköpostitse info(at)crossfithameenlinna.com, Räätälöimme juuri teidän porukalle tarkoitetun tutustumistreenin.

Hinta: 10e henkilö. Minimiveloitus 70e

Courtesy of CrossFit Inc. (2014)