Aikataulu

Tarkista OnRamp-alkeiskurssin aikataulut kurssikohtaisesti.

WOD

Päivän treeni tehokkaalla, monipuolisella ja vaihtuvalla ohjelmoinnilla. Tunnilla tehtävän ohjelman löydät WODconnect-palvelusta.

WLWOD

WeightliftingWOD-harjoitukset ovat tarkoitettu painonnostoliikkeiden kehittämiseen ja niistä liikkeistä kiinnostuneille. Tunneilla tehdään vain painonnostoliikkeitä (tempaus, rinnalleveto & työntö) sekä niiden osaharjoitteita.

EASYWOD

EasyWod-tunneille ei ole lähtötasovaatimuksia, eikä suoritettua alkeiskurssia vaadita. Tunneilla tehdään 45 min mittainen CrossFit-treeni, joka sisältää ohjeistuksen, liikedemot, lämmittelyn sekä valmennetun treenin. Tunneilla hyödynnetään CrossFit välineistöä ja liikepankkia siten, että haastavimmat tanko- ja voimisteluliikkeet eivät sisälly ohjelmaan! Hinnat ja edut-sivulla näkyvissä EasyWOD-hinnasto sekä linkki ajanvaraukseen. Tule rohkeasti mukaan!

Tulossa treenaamaan?

Varaa paikka haluamaltasi tunnilta Avoinna24-palvelun kautta.
Varatun tunnin voi perua 60 min ennen sen alkua.

OpenGymillä voit treenata aikaa varaamatta.

Avoinna24

WODConnect-treenipäiväkirja

Päivän treenien ohjelman löydät WodConnect-palvelusta.
Treenipäiväkirjaan voit merkitä omat tuloksesi ja kannustaa samalla kavereita!

WodConnect

Tervetuloa treenaamaan!

Näin varaat tunnin

Jäsenet varaavat tunnin Avoinna24 – palvelusta. Perättäisiä samoja tunteja ei saa varata, vaan valitse yksi tunti per päivä.

Kun saavut salille, lue avainkorttisi aina asiakaspäätteellä ja klikkaa itsesi sisään varaamallesi tunnille. Ohjatun tunnit voit varata sen alkamiseen saakka Avoinna24-palvelusta. Jos tunnilla on tilaa salille saapuessasi, voit myös klikata itsesi asiakaspäätteen kautta suoraan tunnille.

Muista perua varauksesi viimeistään yhtä tuntia ennen sen alkamista.

Open Gymillä treenatessasi sinun ei tarvitse varata tuntia, mutta leimaa itsesi sisään asiakaspäätteellä kun tulet salille. Valitse näytöltä Open Gymin vapaa harjoittelu.